Sadaya rusia ahli Hukum anu aya di dieu! Nu panggedena hukum portal.


"Enel Rusia"teu rencana nu mana wae nu dividend pamayaran


Kiwari can aya asumsi pikeun pangmayaran dividend, ceuk wakil JCSS"Enel Rusia"salila telepon pikeun analisPSK"Enel Rusia"boga rencana pikeun mayar dividends ku tungtung, ceuk hiji wawakil pausahaan dina mangsa télépon telepon pikeun analis."Kiwari kawijakan dividend pausahaan nyadiakeun keur mayar dividends ti kauntungan net ti biasa kagiatan dina IFRS. Komo kaasup pangaruh ti impairment, urang teu nyangka yen eta bakal mungkin pikeun ngahontal hasil positif dina taun-ahir"ceuk hiji wawakil pausahaan."Sasuai, di momen, preconditions pikeun mayar dividends dina kawijakan kiwari aya, kajaba Direksi, di nu kompetensi masalah, megatkeun disebutkeun", manéhna menyimpulkan. Ku tungtung"Enel Rusia"geus diarahkeun dina mayar dividends ka. Sacara resmi, nu dividend pikeun ieu mayar teu kaluar tina kauntungan luyu jeung IFRS pikeun masing-masing taun, nu amounted ka. milyar rubles, jeung ti akumulasi kauntungan tina taun saméméhna.