Sadaya rusia ahli Hukum anu aya di dieu! Nu panggedena hukum portal.


Hukum kulawarga jeung ahli hukum Cerai di Rusia Presentasi PowerPoint


Kuring nyarita boh, rusia jeung basa inggris

Download Policy: Content on the Website is provided to you AS IS for your information and personal use and may not be sold dilisensikeun dibagikeun dina situs web lain tanpa meunang idin ti pangarang anakBari ngundeur, lamun keur sababaraha alesan anjeun teu bisa ngundeur presentasi, the publisher may have deleted the file from their server. Website ieu dirancang salaku titik entry pikeun maranéhanana needing bantuan hukum jeung nyiar pikeun nyieun transaksi maranéhanana jeung rusia kulawarga hukum cerai jeung hukum salaku gampang salaku mungkin. Naha nya jadi nikah, parental perkara, nikah sipat padumukan, kasapukan prenuptial, nikah kontrak, salaki support, support anak atawa cerai prosedur, ramatloka ieu bakal ngawula ka anjeun salaku guide a dina rupa-rupa aspék rusia hukum kulawarga, separation jeung cerai. Rusia hukum kulawarga nyadiakeun dua rupa nu nikah terminasi prosedur: Yudisial jeung Administrasi. Administrasi cerai dibales ku Meta Sipil Kantor Ngadaptar (ilahar disebut ZAGS). Hal ieu umumna sadia ka maranéhanana pasangan anu teu boga barudak minor tina hubungan jeung geus nepi kasapukan silih pikeun cerai. Nu prosedur yudisial nikah terminasi lumaku dina sagala kasus dimana sababaraha geus barudak di handapeun umur atawa lamun salaki atawa pamajikan contests cerai atawa lamun salah sahijina nyaeta hoream atawa teu bisa ka pondok hiji joint aplikasi cerai jeung Meta Sipil Kantor Ngadaptar. Lamun proceedings cerai geus geus geus dikaluarkeun dina yurisdiksi beda, jeung nu keur ditangguhkeun sidang atawa geus kadéngé, pangadilan bisa ngabubarkeun nu aplikasi cerai. Sejen watesan penting nyaeta hiji aplikasi pikeun cerai teu bisa filed salila pamajikan kakandungan jeung nepi ka anak jadi hiji taun umur, iwal pamajikan satuju ka nu atawa payil nu aplikasi cerai sorangan. Kuring geus practicing salaku rusia kulawarga pengacara, jaksa ageng jeung barrister, pikeun leuwih taun, specializing di hukum kulawarga internasional urusan.

Pikeun sababaraha taun kuring geus anggota IAML, di sakuliah dunya association of practicing kulawarga ahli hukum anu dipikawanoh ku peers maranéhanana salaku paling ngalaman jeung ahli hukum kulawarga spesialis di nagara masing-masing.

Kuring boga kualifikasi luhur di rusia jeung hukum Australia, kiwari dimungkinkeun bearing loba kamiripan jeung INGGRIS jeung US hukum Kulawarga. Kuring geus latihan hukum jeung mucunghul di pangadilan di Rusia jeung di mancanagara salaku barrister jeung hukum ahli dina hukum rusia, kaasup nu Agung Court of Rusia, Pangadilan Kulawarga Australia, Pangadilan Luhur UK, Pangadilan Luhur Walanda jeung nu lianna. Rusia Cerai jeung Kulawarga Hukum, sacara umum, leuwih liberal ti Kulon Hukum Kulawarga. Tapi, rusia sistem hukum bisa jadi pajeulit, sedengkeun halangan basa bisa nyieun eta hésé nungkulan. Kuring gawe jeung boh asing jeung rusia klien internasional sisi prakna mah nilik kuring lakonan utamana salaku rusia kulawarga pengacara mana hiji pihak atawa dua nu kawarganagaraan asing. Mah jasa manjangkeun pikeun aspék di handap ieu of rusia Hukum Kulawarga: finansial pasatujuan, nu ilahar disebut salaku pre-nuptial atawa post-nuptial pasatujuan, kompléks multijurisdictional kasus sipat, parental urusan, kaasup barudak relokasi, pangrojong anak jeung salaki pangropéa, warisan jeung widang nu patali hukum. Kuring nyadiakeun ladenan salaku kulawarga pengacara cerai jeung pangacara saprak lamun kuring ngaku ka prakték salaku rusia pengacara, anggota Bar Chamber of Moscow Region. Dina taun kuring ogé ngagabung Moscow Bar of Arbitrase ahli Hukum. Taun kuring jadi sasama International Akademi Matrimonial ahli Hukum, di sakuliah dunya association of practicing kulawarga ahli hukum anu dipikawanoh ku peers maranéhanana salaku paling ngalaman jeung terampil cerai attorneys jeung hukum kulawarga spesialis di nagara masing-masing. Sedengkeun mah wewengkon kaahlian ngawengku sagala rupa aspék hukum Kulawarga, Pns, hak Milik, Pajeg jeung Warisan hukum, nu bagian utama karya mah ngurus jeung hukum kulawarga internasional kasus, kompléks sipat padumukan, prenuptial pasatujuan jeung barudak urusan, kaasup international penculikan anak kasus.