Sadaya rusia ahli Hukum anu aya di dieu! Nu panggedena hukum portal.


Hukum Rusia Konsultan


Urang nawarkeun rupa-rupa ladenan legal, kaasup: notaris jeung ladenan legal drafting, notarizing jeung legalizing kakawasaan attorneys advising dina hiji range lega rusia hukum nanganan litigations di Rusia jeung ngabantu klien jeung ngadegkeun jeung operasi usaha maranéhanana di RusiaDi luhur nu inovatif jeung sensitip ka kabutuhan klien, urang nyadiakeun ladenan legal di timely jeung manner ongkos-éféktif. Urang nawarkeun individual consultations ka warga Rusia hirup di URANG jeung hal ka: sipil hukum, hukum kulawarga, warisan hukum di Féderasi rusia, kitu ogé kawarganagaraan patarosan. Urang draft, notarize jeung legalize (jeung hiji apostille nurutkeun ka den Haag konvénsi) dokumén, kaasup kakawasaan pangacara jeung kontrak, pikeun dipaké di Rusia. Urang nyadiakeun rupa-pinuh ku notaris jasa: auténtikasi salinan (i. bener nyalin) jeung signature probate isu (attestation bakal) verifikasi panarjamahan konfirmasi yén hiji jalma anu hirup (pikeun mancén tujuan), hadir di hiji tempat jeung waktu nu tangtu, jeung atawa hiji digambarkeun dina photograph a konfirmasi waktu hiji aplikasi kaluman jeung sertifikasi of identifying informasi luyu jeung panerapan Féderasi rusia.