Sadaya rusia ahli Hukum anu aya di dieu! Nu panggedena hukum portal.


Kiridit Hukum - Rusia Pangacara Rundingan Online


Kiridit Hukum hudang dina boh state jeung féderal aturan jajahan dipikaresep, biaya keuangan, kamajuan tunai, biaya pikeun ekstensi kiridit dina kaleuwihan tina pre-ngadegkeun wates, waragad ahir atawa delinquency biaya, premiums dina kiridit hirup jeung kiridit kacilakaan jeung asuransi kasehatan, waragad taunan jeung ongkos séjén sarta waragad, sarta loba baturLamun hibah business kiridit ka konsumén, kudu sasuai jeung hukum féderal mangaruhan kiridit sales pikeun pamakéna, kitu ogé hukum nagara di whichever yurisdiksi eta operasi. Federal kredit hukum di antarana Kaleresan di Lending Act (TILA), nu Adil Kiridit Tagihan Act (FCBA), Sarua Kredit Kasempetan Act, nu Fair Kredit Ngalaporkeun Act (FCRA), jeung Adil Koleksi Hutang Lila Act (FDCPA).

Ieu Kalakuan mantuan konsumén nyaho naon anu maranehna agreeing dina hiji urus kiridit.

Merlukeun usaha pikeun nyingkab maranéhanana pasti watesan kiridit jeung ngatur kumaha kiridit panyadia bisa ngaiklan.

Diperlukeun disclosures antarana bulanan biaya keuangan, ongkos dipikaresep taunan, pamayaran alatan kaping, total dijual harga, jeung kumaha ahir biaya nu ditaksir jeung sabaraha maranéhanana. Ieu governs hukum féderal tagihan kasalahan dina akun kiridit. Customer nu kudu ngabéjaan kiridit panyadia dina poé salah muatan, jeung kiridit nu pausahaan kudu ngabales dina poé. Creditor kudu ngalaksanakeun wajar panalungtikan jeung, dina waktu poé meunang nu customer sacara surat, nerangkeun naha bil akurat atawa ngabenerkeun kasalahan. Kagagalan a creditor sasuai bakal ngahasilkeun hiji $ kiridit arah dipikanyaho sacara pasti jumlah, komo lamun ruu ieu nu bener, jeung creditor teu bisa laporan dipikanyaho sacara pasti jumlah agénsi kiridit nepi ka kaayaan teu satuju téh ngumbar. Pausahaan kiridit bisa jadi teu ngabentenkeun ngalawan hiji ngalamar dina dasar ras, warna, agama, asal nasional, umur, jenis kelamin, atawa status kakawinan.

Ngan justifiable basa keur nyirorot ngalegaan kiridit hal kawas nu ngalamar sacara status finansial (earnings jeung tabungan) jeung catetan kiridit.

Sanajan aya larangan ngalawan diskriminasi umur, a kiridit pausahaan bisa nolak konsumen anu underage. Ieu téh hukum féderal utamana patali ka agénsi ngalaporkeun kiridit.

Eta ngajaga pamakéna ti haiving maranéhanana eligibility pikeun kiridit kaganggu salaku hasil lengkep atawa nyasabkeun informasi anu dikandung dina hiji laporan kiridit.

Hukum méré pamakéna katuhu pikeun nampa hiji tironan maranéhanana laporan kiridit jeung tangtangan taliti informasi anu dikandung dina eta. Lamun bisnis ngalaporkeun informasi taliti teu ngarobah atawa pupus taliti informasi sanggeus keur alerted pikeun inaccuracy, nu konsumen bisa nambah -kecap pernyataan ka file nu dijelaskeun-na atawa nya sisi carita. Ieu hukum féderal alamat kasar métode anu digunakeun ku pihak-pihak debt kolektor. Ieu kalakuan bisa nyieun liability pikeun harassing atawa kasar lila, kawas diomongkeun ka jelema lian ti debtor ngeunaan kawajiban, sababaraha kali nelepon, nyoba pikeun ngumpulkeun jumlah teu alatan, intentionally ngalaporkeun taliti jumlah ka agénsi ngalaporkeun kiridit, jeung saterusna. Artikel anu ditulis ku attorneys jeung para ahli di sakuliah dunya nyawalakeun aspék legal patali ka Debtor jeung Creditor kaasup: bangkrut, bondowoso, kiridit jeung kpr, hutang recovery jeung insolvency.