Sadaya rusia ahli Hukum anu aya di dieu! Nu panggedena hukum portal.


Kumaha anjeun jadi pengacara di Rusia jeung Polandia? - Rusia Pangacara Rundingan Online


saterusna sagalana kudu basajan

Dilarapkeun ka Bar lokal Council (sabenerna, urang geus misah jeung leuwih pikeun ngabela jeung advisers legal di unggal voivodeship) jeung anjeun bakal kadaptar salaku anak anggota asingAnjeun ngan perlu pikeun hadir sareng anjeun licence jeung ID Paspor. Lamun anjeun aya ti luar EU - anjeun bakal meunang pituah dina urusan hukum disambungkeun jeung nagara anjeun sorangan dina dasar konstan. Lamun anjeun ti EU - anjeun bakal diidinan pikeun berpungsi jadi asing pengacara, tapi sareng sadaya statusna.

Anjeun komo bisa nyokot hiji lengkah salajengna - nu disadiakeun yén anjeun bisa nyarita polandia, boga gelar sarjana hukum, asing lisénsi jeung sababaraha santun karya pangalaman, éta téh mungkin ka didaptarkeun salaku 'asli' anggota Déwan.

Ieu téh tapi dihijikeun ka ngabogaan narima sababaraha kasus pikeun jalma anu teu bisa nyewa pengacara a (Déwan bakal nunjuk kasus pikeun anjeun jeung mayar anjeun sababaraha standar upah).

tapi rencana pikeun ngamimitian karir anjeun ka dieu - mangka panawaran pikeun studi di hukum.

Ieu pertanyaan kuring meunang nanya mindeng pisan

Pas anjeun meunang anjeun M. dina hukum, anjeun bisa milih antara jadi hakim, jaksa, nu ngajengkeun atawa panasehat legal. Sanggeus dilarapkeun pikeun hiji, anjeun bakal geus diuk hormat ujian. Lamun anjeun lulus eta, anjeun bakal kudu manggihan patron (pikeun ngabela jeung advisers) jeung ngalengkepan tilu taun' periode aplikasi nu diwangun ku teoritis kelas jeung praktis tugas. Mangka anjeun bisa diuk sejen ujian (upami anjeun keur saukur ngarobah spésialisasi, nu Dokter tina Hukum atawa boga pangalaman nu sasuai, anjeun bisa jadi beunang diuk eta sakaligus). Pas anjeun ngaliwatan eta, anjeun bakal kadaptar salaku dilisensikeun pengacara. Naon nu cara pangalusna pikeun manggihan asli basa inggris speaker kabetot dina berkomunikasi jeung siswa ngaronjatkeun inggris maranéhanana saperti a.

Loba peserta didik inggris ngawangun nepi nu penting grammar jeung kosakata basa, nu satutasna maranéhanana hayang indit kaluar aya jeung nunda sagala pangaweruh nu sabenerna dipake jeung prakték jeung speaker asli.

Nah, di dieu aya sababaraha cara nu bisa ngalakukeun nu.