Sadaya rusia ahli Hukum anu aya di dieu! Nu panggedena hukum portal.


Trump luhur pengacara pikeun nyanghareupan patarosan Rusia


Salasa kasaksian, dijadwalkeun pikeun ngamimitian di: p

Washington: US jaksa general Jeff Sesi' kasaksian public saméméh Sénat panel dina Salasa susunan nepi sejen berpotensi nu dramatis dédéngéan dina mungkin dasi antara Presiden Donald Trump sacara kampanye jeung rusia meddling dina ras présidénBapak Sesi dipikaresep bakal nyanghareupan pertanyaan tangguh di Sénat kabuka Akal Committee dédéngéan leuwih transaksi nya jeung pajabat rusia salila kampanye jeung naha manéhna miboga peran dina firing urut FBI Diréktur James Comey. Nepi ka hiji pernyataan dina senén ti pupuhu panitia Richard Burr, Republik, geus can écés naha Bapak Sesi bakal mere kasaksian dina hiji dibuka atawa ditutup setelan. Mimitina, Bapak Sesi ieu diharepkeun pikeun mere kasaksian dina hiji ditutup-panto sidang, ceuk dua sumber akrab jeung jaksa general sacara pamikiran. Tapi manéhna ninggalkeun kaputusan nepi ka Bapak Burr, ceuk sumber. A Department Kaadilan spokeswoman ceuk nu Bapak Sesi dipénta muka setelan sabab"manéhna yakin éta téh penting pikeun urang Amérika ka ngadangu bebeneran langsung ti manéhna"Bapak Comey geus ka panel sarua minggu pamungkas nu FBI geus informasi dina pertengahan pébruari dina Bapak Sesi nu bakal geus dijieun ieu"masalah"pikeun pangacara umum terus ngarah féderal usik ka rusia usaha pangaruh pemilu présidén.

Bapak Sesi geus recused dirina ti nu panalungtikan dina Maret sanggeus laporan yén manéhna geus di dua saméméhna undisclosed rapat taun ka tukang jeung duta rusia Sergei Kislyak.

(GMT), bakal jadi ti heula pikeun Bapak Sesi dina congressional dédéngéan saprak manéhna jadi pangacara umum. Salila nominasi-na dédéngéan dina januari, urut sénator ka Sénat Yudikatif Panitia manéhna teu boga kontak jeung pajabat rusia salaku bagian tina Trump kampanye. Nu panitia ogé bakal dipikaresep nanya ka manéhna ngeunaan mungkin katilu undisclosed pasamoan jeung Bapak Kislyak nu ayeuna dina panalungtikan.