Sadaya rusia ahli Hukum anu aya di dieu! Nu panggedena hukum portal.


Trump sacara putra papanggih rusia pengacara pikeun ngaruksak informasi dina Clinton - Reuters


Rusia geus loomed badag leuwih Trump kapersidenan

WASHINGTON (Reuters) - Presiden Donald Trump sacara putra cikal ka Sénat penyidik dina kemis nu manéhna geus nyetel hiji bulan juni pasamoan jeung rusia pengacara sabab manéhna bisa jadi geus geus ngaruksak informasi ngeunaan calon presiden Démokratik Hillary ClintonDonald Trump Jr. dina hiji pernyataan disusun pikeun Sénat Panitia Yudikatif penyidik pikeun rapat balik panto ditutup, ceuk ieu penting pikeun diajar ngeunaan Clinton sacara"jasmani"pikeun jadi presiden."Ka extent maranéhanana miboga informasi ngeunaan jasmani, karakter atawa kualifikasi calon présidén, kuring percaya yén kuring kudu sahenteuna ngadenge eta kaluar"ceuk pernyataan, nu ieu katempo ku Reuters. Trump ogé ngomong pasamoan jeung rusia pengacara Natalia Veselnitskaya jeung batur dina Trump Tower di New York disadiakeun no informasi bermakna.

ieu questioned ku Yudikatif Panitia staf pikeun lima jam

US agénsi kecerdasan geus menyimpulkan Moscow digawé ka dengdekkeun pemilu présidén di Trump sacara ni mat.

Sababaraha congressional komite jeung pituah husus anu ogé nalungtik sangkaan mungkin kolusi antara Trump kampanye jeung Moscow.

Ngora Trump sacara kasaksian dipercaya jadi ti heula ku anggota présidén sacara kulawarga congressional penyidik ieu, loba nu digawé geus dipigawé balik panto ditutup.

Moscow denies meddling jeung Trump denies kolusi ku kampanye-na, bari rutin denouncing investigations salaku pulitik witchhunts.

Lamun warta pasamoan jeung pengacara peupeus saméméhna taun ieu, nu ngora Trump di kahiji ceuk nu topik utama di patepungan ieu anak nyoko ti Rusia tapi saterusna manéhna dileupaskeun surelek nu némbongkeun alesan-na pikeun attending pasamoan ieu pikeun narima kamungkinan ngaruksak informasi ngeunaan Clinton. Pernyataan-na dina kemis salajengna pangakuan yén manéhna daék narima calon bantuan ti rusia warga pikeun mantuan bapana kampanye, lamun ieu masih teu tangtu manéhna ieu bade jadi presiden Republik nominee."Kanyataan yén Trump Jr narima ngalakukeun rapat babarengan jeung dua séjén luhur kampanye pajabat. salila hiji waktu di mana nominasi ieu bisa diganggu gugat di konvénsi, ogé highlights kumaha signifikan kampanye ditempo jangji kokotor dina maranéhanana lawan ti pamaréntah rusia"Wakil Adam Schiff, luhur Démokrat di Dpr Akal Committee, ceuk dina hiji pernyataan. Trump sacara putra-di-hukum Jared Kushner, ayeuna senior Bodas Imah panasehat, jeung urut pupuhu kampanye Paul Manafort ogé dihadiran Trump Tower pasamoan. Congressional penyidik geus fokus dina juni, rapat, jeung naon datang eta, lamun nanaon, dina watesan hubungan antara Rusia jeung Trump kampanye atawa Trump kapentingan bisnis."Saperti bakal jadi jelas, kuring teu collude jeung nu mana wae nu pamaréntah asing jeung teu nyaho saha anu teu"ceuk pernyataan, ngajangjikeun ka"diatur jumlah jeung zat"naon anu lumangsung di pasamoan éta. Manéhna ninggalkeun tanpa diomongkeun ka wartawan, jeung kamar pasamoan lawang ieu shielded ku a partisi husus nu terus warta kaméra ti rekaman na datangna jeung miang. A sakeupeul lolobana Demokratis sénator dihadiran rapat tapi ceuk questioning ieu dugi ka staf. Sidang ieu teu digolongkeun jeung Trump Jr. ieu teu dina sumpah.

Tapi, eta téh haram pikeun nyadiakeun informasi palsu ka Kongrés.

Démokratik Sénator Richard Blumenthal digambarkeun atmosfir di kamar salaku"cordial"cenah kasaksian dijieun jelas aya ieu leuwih pikeun manggihan."Aya pasti aya loba wewengkon anu lawang pikeun mangsa nu bakal datang saksi, jeung questioning"manéhna ka wartawan. Blumenthal ogé cenah ekspektasi Trump Jr bakal mere kasaksian dina sumpah saterusna di umum Panitia Yudikatif dédéngéan. Schiff ceuk na panel kokotéténgan maju ka ngabogaan loba patarosan dijawab lamun manéhna mecenghul saméméh eta.