Sadaya rusia ahli Hukum anu aya di dieu! Nu panggedena hukum portal.


Pangrojong anak dina Tunggakan sanggeus Cerai - Cerai rusia ahli Hukum


POSE teu ngagambarkeun boh indungna

Upami anjeun keur aya indung di New Jersey anu cerai atawa nu hubungan geus réngsé, aya hal husus nu anjeun kudu nyaho ngeunaan kawajiban support anak

Pamahaman dasar hukum jeung pangadilan prosedur bakal mantuan boh"obligor kolot"(kolot anu kudu mayar support) jeung jalma anu 'oblige kolot"(kolot anu narima pangrojong atas nama anak maranéhanana) nyingkahan anak ngarojong arrearages, jeung mastikeun yén barudak maranéhanana narima pangrojong finansial maranehna kudu ka thrive.

Obligor kolotna kudu mayar pangrojong anak dumasar kana sababaraha faktor, kaasup jumlah barudak pasangan geus, persentase waktu méakkeun jeung barudak unggal indungna, sarta unggal indung urang panghasilan gross. Jumlah pangrojong diitung dumasar ka New Jersey support anak tungtunan. Sakali anak ngarojong order di tempat, obligor indungna ilaharna bayaran ngarojong sahenteuna nepi ka anak nu robah warna ka warna sarta moal aya deui dina sakola. Aya iwal ka ieu, tapi, jeung dina loba New Jersey kasus kolotna anu maréntahkeun pikeun terus mayar pangrojong pikeun barudak anu leuwih ti. Lamun obligor kolot eureun nyieun pangmayaran support anak salaku maréntahkeun ku pangadilan, maranéhanana ngawitan kudu mayar"support anak arrearages"support Anak arrearages, kawanoh ogé salaku pangrojong anak tunggakan, nu jumlah pangrojong anak unpaid alatan dina hiji susunan pangadilan. Dina basa sejen, ieu hiji unsettled hutang owed ku hiji indung ka nu sejen keur biaya miara barudak maranéhanana. Lamun obligor eureun mayar, aya hiji atra dampak dina barudak jeung nu oblige indungna, anu kudu terus miara barudak jeung kurang duit. Salah sahiji dua hal bisa kajadian lamun support anak teu mayar: theologue indungna bakal ngabéjaan waktu pacobaan Support Anak Penegak (PASANG aksi) Unit jeung ménta hiji penegak dédéngéan, atawa PASANG aksi bakal meta dina sorangan. Nu PASANG aksi monitor anak ngarojong pemesanan di New Jersey jeung tindakan pikeun ngalaksanakeun anak ngarojong pemesanan lamun manggih kaluar nu hiji obligor indungna geus fallen balik. Nu PASANG aksi bakal ngahalangan henteu paduli naha éta learns ngeunaan masalah ngaliwatan sorangan rutin investigations atawa ngaliwatan aduan ti hiji oblige indungna. Dina tahap ieu, nu PASANG aksi bisa intercept obligor indungna sacara panghasilan atawa aset ngaliwatan withholding jeung garnishment kieu: Nu PASANG aksi ogé boga pilihan pikeun ngajadwalkeun hiji penegak dédéngéan saméméh a hakim di kulawarga division punjul pangadilan di county nu mana nu asli ngarojong raraga ieu dikaluarkeun.

Informasi nu bakal mantuan hakim mutuskeun

Ieu hearings umum pisan.

Deui, PASANG aksi nu bisa jadwal sidang di obliges paménta atawa dumasar kana panalungtikan sorangan. Obligor, oblige, jeung PASANG aksi unggal bakal bisa hadir maranéhanana kasus di penegak dédéngéan.

Kolot bisa mawa sorangan attorneys, atawa maranehna bisa ngagambarkeun diri.

Eta ngirimkeun anak sorangan wakil ka dédéngéan nampilkeun fakta. Kadua kolotna kudu disusun pikeun nyadiakeun hakim jeung kiwari informasi ngeunaan panghasilan maranéhanana, aset, sarta mungkin panghasilan nu bakal datang. Mun anjeun geus obligor indungna anu aya di tunggakan dina ngarojong anak, anjeun kudu mucunghul di penegak dédéngéan.

Lamun obligors teu mintonkeun nepi, nu hakim bisa ngaluarkeun boh a nawaran bangku pikeun maranéhanana ditewak saharita jeung 'ti dituna' support anak order (hiji susunan pangadilan dumasar kana input ngan hiji sisi).

Pangadilan ogé manggihan obligor kolot téh di 'geuleuh of court' for gagal mayar support salaku maréntahkeun.

Ieu ngandung harti pangadilan geus mutuskeun yén obligor nyaéta sukarela disobeying asli support anak order.

Sakali hiji obligor kapanggih jadi dina hina, hakim bisa ngaluarkeun nu mana wae nu di sangsi nya éta asalna kabuka ka PASANG aksi dina Tahap, kaasup garnishment jeung withholding.

Anjeun ogé kudu nyaho, yen lamun pareng manggih anjeun dina hina, teu bisa jadi leuwih parna akibat sabab hakim bisa mesen mana wae nu atawa sakabéh handap: pangadilan bakal ngaluarkeun sejen support anak order nu ngandung sarat nu obligor indungna kudu minuhan, atawa nu sejenna balik ka jail. Order bakal kaasup 'judgment' ngalawan obligor (hukum ngaku duit di ni mat nu oblige). Nu juru tulis pangadilan bakal ngarekam judgment nu, nu kudu dibayar dina jumlah waktu nu tangtu. Nu penegak raraga bisa ngawengku syarat séjén saperti compelling hiji pangangguran obligor néang pakasaban. Eta sora kawas no-brainer, tapi ieu téh mangrupa hal pangpentingna pikeun ngalakukeun. Stay up-to-date dina pangmayaran, jeung lamun anjeun keur ngabogaan masalah ngajaga nepi, kontak hiji pangacara jeung cicing di touch jeung PASANG aksi ngarah teu initiate proceedings ngalawan anjeun. Mun anjeun geus mungkinkeun anjeun pangmayaran support anak nambahan jeung anjeun geus geus dilaksanakeun di geuleuh of court, anjeun bisa jadi bisa"kosongna"atawa mupus geuleuh catetan ku satisfying sakabéh sarat dina raraga hakim isu sanggeus penegak dédéngéan. Komo lamun anjeun ngahutang a jumlah anu pohara badag dina arrearages, anjeun bisa jadi teu bisa ka kosongna nu geuleuh ku repaying a persentase tina total unggal bulan nepi nu arrearage mayar di full. Tapi anjeun masih gé kudu tetep kiwari dina tambahan pangmayaran. Susunan ieu merlukeun persetujuan pangadilan. Upami anjeun geus ngalaman penting parobahan dina kaayaan finansial, saperti hiji involuntary pakasaban leungitna atawa panurunan dina panghasilan, anjeun kudu teu saukur eureun mayar pangrojong anak. Gantina, nanyakeun pangadilan pikeun ngarobah (parobahan) pangrojong anjeun kawajiban. Ieu penting pikeun nyaho yén di New Jersey, anjeun bisa ménta fora modifikasi salila hiji penegak dédéngéan. Anjeun kudu file paperwork jeung mucunghul di misah pangadilan acan disebut"modifikasi dédéngéan"Jadi disusun pikeun ngalebetkeun dokumén ngeunaan kaayaan finansial anjeun jeung nerangkeun naha anjeun pangmayaran support anak kudu jadi ngurangan. Lamun pangadilan manggih aya Isa sah alesan pikeun ngurangan support, eta bisa ngaluyukeun saméméhna order.